Alla inlägg den 9 januari 2008

Av Annika - 9 januari 2008 23:50

I dag har jag varit på sjukhuset igen.  Där har jag träffat en kurator, det måste man tydligen när sådanthär händer (se gårdagens inlägg). vi har också fyllt i en skaderapportering som ska skickas till Patientnämnden.  oooohh....tycker inte jag gör något annat än är på sjukhus....suck.


När jag åkte hem kom det snöblandat regn och det var jätte halt. På kvällen när jag gick med hundarna lyckades jag halka och det blev en hmmmm..... helt ofrivillig SPAGAT... (mindre kul tyckte jag som sträckte översidan av låret). Men "Juvel" tyckte det var skit kul och knyckte mattes mössa som hon sedan stolt sprang runt med och försökte få de stora hundarna att jaga henne. Plaskblöt fortsatte jag promenaden....det var ju iallafall inte så kallt...

Väl hemma igen tog jag en stor kopp the och satte på mig torra varma kläder. Sedan kröp jag upp i soffan och tittade på grammisgalan. Nästan hela tiden tyckte jag att det var fel vinnare. Men så kom vi till årets låt och till min stora glädje vann LARS WINNERBÄCK han är så j-vla bra tycker jag!!!


gonatt!


Bilden är på "Lycka" som valp

Ovido - Quiz & Flashcards