Alla inlägg den 24 september 2007

Av Annika - 24 september 2007 23:11

Jag började morgonen med lite fler prover på sjukhuset. Sedan gjorde jag ett arbets-EKG, jag fick cykla på en motionscykel samtidigt som de tog EKG. De tog även puls och blodtryck med jämna mellanrum. Jag fick cykla till jag absolut inte orkade mer...  så de kunde se hur mitt hjärta fungerade under maximal påfrestning. De hittade inget som var direkt oroande. Fortfarande har jag låg hjärtfrekvens, men inget som gör att jag behöver vara rädd att anstränga mig.

Sedan gjordes ett ultraljud på hjärtat och det såg helt normalt ut.

Alltså får man hålla regelbunden koll på mig och jag måste åka in om jag känner något som inte stämmer.

Det man eventuellt kan misstänka påverkar hjärtat är mina dåliga blodvärden mm... Det gör att hela min kropp går på sparlåga. Nu är det anemin som ska intensivbehandlas så får jag hoppas att jag mår bättre att tag. Jag har blivit utskriven från IVA hjärtkliniken i kväll.


Många har hört av sig och varit oroliga över mig. Stort tack till alla er som bryr er, det värmer!

Vissa tycker att jag inte är riktigt klok som for iväg till Åland o.s.v Men jag har varit så mycket sjuk och skulle jag ligga hemma varje gång det är något så fick jag inget liv. Om jag fallar ihop när jag gör något med hundarna... så var jag i allafall lycklig och det vill jag vara! That´s me...


Jag har varit ut en promenad i skogen med hundarna efter jag kom hem. Sedan har jag tränat med Trofé.

Nu ska jag försöka fixa lite jobb åt min webb-moster så hon får lite att göra *L* och jag får lite uppdaterat på sidan bl.a alla valpbilder mm...


Tack för alla gratulationer jag fått via telefon, mail och gästbok. Jag är så glad att det gick bra för mina hundar på Åland eftersom det var tveksamt om jag kunde åka.


Gonatt 


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards